Auteurswebsite laten maken

Wil je een auteurswebsite laten maken? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik run al jaren een reclamebureau waar ik inmiddels meer dan 8 jaar ervaring heb opgedaan als webdesigner. De website waar je nu op zit is o.a. door mij gemaakt, om je meteen een idee te geven.

Op deze pagina zal ik het voornamelijk hebben over een auteurswebsite, maar begrijp me niet verkeerd: Ik kan elke soort website maken!

Waarom een auteurswebsite?

De vraag die je zou moeten stellen is: waarom NIET? Het is denk ik geen onbekend fenomeen dat je als schrijver je eigen merk bént. Als iemand fan is van je boek, is het heel goed mogelijk is dat hij/zij fan is van JOU, je ideeën en je schrijfstijl. De kans is groot dat hij/zij meer over jou als schrijver wil weten en wat voor boeken je nog meer hebt geschreven. Natuurlijk kunnen ze je Googlen om te zien welke boeken je nog meer hebt geschreven, maar niets is zo persoonlijk als je eigen auteurswebsite. Mede ook om in contact te komen met je lezers, ze alvast enthousiast te maken voor je volgende boek, en ze op de hoogte te houden d.m.v. een nieuwsbrief bijvoorbeeld!

Een blog bijhouden is ook een goede manier om je expertise als schrijver te tonen én gevonden te worden in zoekmachines. Aka, marketing.

Hoeveel kost een (auteurs)website?

Geen website is gelijk, en het hangt ook sterk af van je wensen/eisen en welke functionaliteiten de website moet bezitten. In de regel is een vanaf-prijs van €600 (incl. 21%) wel een goede richtlijn.

Interesse in een website?

Neem contact op