Hallo!

Wat leuk dat je de tijd neemt om dit nieuwsbericht te lezen. Mijn naam is Jami Leigh en welkom op mijn nieuwe blog: Bookstagraphics.

Bookstagram

Sommigen hebben me misschien al weleens voorbij zien komen op instagram (@bookstagraphics), misschien ben je daardoor zelfs op mijn website gekomen. In dat geval: wat leuk dat je mijn website nu ook bezoekt! ­čśŐ Laat gerust een berichtje achter hieronder zodat ik weet dat je ‘geweest’ bent, hihi.

Voor mijn beroep ben ik webdesigner / grafische vormgever

Voor degenen die nieuwsgierig zijn wat ik buiten schrijven, boeken lezen (en beoordelen), en instagrammen zoal met mijn tijd doe… Ik ben webdesigner/grafische vormgever en heb een eigen reclamebureau, genaamd Xless Design. Ik heb al een tijdje het idee om mijn bookstagram uit te breiden met een website, waar ik uitgebreidere reviews kan schrijven en plaatsen. Maar daar moest ik wel even voor zitten natuurlijk… Toch kan ik nu met veel plezier mededelen dat Bookstagraphics echt online staat!

Zoveel gave dingen gepland

Ik heb zoveel toffe idee├źn wat Bookstagraphics betreft, en wil alvast een paar met jullie delen. Afgezien van boekrecensies, gaat dit nog op de website komen:

  • Blogberichten: over boeken en lezen uiteraard, waaronder een rubriek ‘Openhartig‘, waar diepere gevoelens naar boven komen van de lezers onder ons. Dat kan jij ook zijn!*
  • Nieuws: Wordt er een boek verfilmd? Heeft Stephen King de koningin van Engeland beledigd? Of is er een compleet familiedrama ontstaan vanuit een uitgegeven boek? Zulke nieuwtjes kun je hier dan teruglezen.
  • Schrijftips die ik wil delen voor de schrijvers onder ons, of degenen die het willen leren
  • Nieuwsbrief: Het is er nog niet, maar dit ben ik wel van plan. Voor degenen die het leuk vinden om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe berichten. Wel zo handig natuurlijk!
  • Meertalig: Zo wil ik ook graag de website in ieder geval Engels vertalen (wat een klus!) om mijn internationale insta-volgers ook van dienst te kunnen zijn. Dit zal waarschijnlijk vaak een grove (Google translate) vertaling zijn, die ik vluchtig ga corrigeren. Maar beter iets dan niets (hoop ik).
  • Design: Boekomslagen, binnenwerk, of andere ontwerpen wat met boeken te maken hebben, zal ik vertonen in een portfolio.

*Heb jij een verhaal dat je graag wil delen? Mooie herinneringen aan een geliefde die gestorven is, die een speciaal boek heeft achterlaten, bijvoorbeeld? Of hoe lezen/schrijven je heeft geholpen met depressies? Hield je helemaal niet van lezen? Of heeft een bepaald boek een belangrijke impact op jouw leven gehad? Heb je al meer dan 20 jaar een boek van de bibliotheek in je bezit?

Als je een ontroerend of juist komisch verhaal hebt dat je wilt delen, neem dan contact met me op via jami@bookstagraphics.com.

Veel plezier op mijn blog!